Reisbijstand

Een reis-bijstandverzekering verleent bijstand aan voertuigen en personen.

De bijstand aan voertuigen waarborgt pechverhelping zowel in binnen- als buitenland ter plaatse of het slepen van het voertuig ten gevolge van panne of een ongeluk. Sommige overeenkomsten stellen ook een vervangwagen ter beschikking.

Naast een uitgebreide medische bijstand en bijstand bij allerlei andere crisissituaties in het buitenland biedt een reis-bijstandverzekering ook terugbetaling van de in het buitenland gemaakte medische kosten.
De meest voordelige wijze is deze verzekering koppelen aan je voertuig of één of andere kredietkaart. Gezien het geringe prijsverschil en de ruimere waarborgen, zeker bij veelvuldige buitenlandse reizen, kan een misschien wel wat duurder stand-alonecontract misschien toch waardevoller zijn dan eentje gekoppeld aan de autopolis. Opgelet bovendien bij wijziging van autoverzekering of van nummerplaat of aanschaf van een 2e voertuig of bij wijziging van je gezinssituatie, vergeet niet ook dit contract aan te passen!

Dank zij onze totaalservice en onze systematische update van uw volledig dossier bij wijziging van uw contracten, ben je bij Bamps Eurassur ten allen tijde gegarandeerd van een sluitend dossier!

Offerte aanvragen