B.A. Voertuigen

In België moeten alle motorvoertuigen die deelnemen aan het verkeer, verplicht minstens verzekerd zijn voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering vergoedt de lichamelijke, materiële of morele schade die anderen leden na een ongeval waarbij u in fout was.

Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid komt enkel tussen voor de kosten bij een andere partij. De ‘andere partij’ is iedereen behalve uzelf als bestuurder van het voertuig. Eigen verwondingen bij een ongeval waarvoor u in fout bent, worden niet vergoed door uw verplichte verzekering. Hiervoor bestaat een aanvullende verzekering ‘Inzittenden auto’.
Om de kosten aan uw voertuig te dekken, is er een aanvullende verzekering nodig, zoals een omnium-verzekering. Deze aanvullende verzekering is niet verplicht.

Het bedrag van de verzekeringspremie is afhankelijk van uw leeftijd en van het vermogen van het voertuig. Het bedrag stijgt eveneens met het aantal ongevallen waarbij u in fout was.

De groene kaart is het bewijs van verzekering en moet verplicht aanwezig zijn in het voertuig.

Bamps Eurassur kent als onafhankelijk verzekeringsmakelaar de volledige markt, zowel op het gebied van waarborgen als op het gebied van prijs. Wij volgen de evolutie op de voet en bieden u te allen tijde de best mogelijke condities.
Bij eventuele schade staat een persoonlijke dossierbeheerder voor u klaar.

Offerte aanvragen