Mobiliteit

In België dienen alle motorvoertuigen die deelnemen aan het verkeer, verplicht verzekerd zijn voor minstens burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering vergoedt de lichamelijke, materiële of morele schade die anderen hebben geleden bij een ongeval waarbij u in fout bent.

Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid komt enkel tussen voor de kosten bij een andere partij. De ‘andere partij’ is iedereen behalve uzelf als bestuurder van het voertuig. Eigen verwondingen bij een ongeval waarvoor u in fout bent, worden niet vergoed door uw verplichte verzekering. Hiervoor bestaat een aanvullende verzekering ‘Inzittenden auto’.
Om de kosten aan uw voertuig te dekken, is er een aanvullende verzekering nodig, zoals een omnium-verzekering. Deze aanvullende verzekering is niet verplicht.

Een verzekering Rechtsbijstand biedt de nodige juridische bijstand bij een claim van derden of om de geleden schade te verhalen bij de verantwoordelijken.

Er bestaat ook een verzekering Reisbijstand voor bij autopech of een ongeval in zowel binnen- als buitenland. Uw voertuig wordt via een pechverhelpingsdienst hersteld of gerepatrieerd. Bovendien is er bij een ongeval ook medische bijstand voor uzelf en uw passagiers voorzien.

Bamps Eurassur kent als onafhankelijk verzekeringsmakelaar de volledige markt, zowel op het gebied van waarborgen als op het gebied van prijs. Wij volgen de evolutie op de voet en bieden u te allen tijde de best mogelijke condities.
Bij eventuele schade staat een persoonlijke dossierbeheerder voor u klaar.

Offerte aanvragen