Brand- en bedrijfsschade

De risico’s van een brand zijn voor een bedrijf relatief groot. Moderne bouwtechnieken, bouwmaterialen die het vuur helpen verspreiden, opslag van waardevolle goederen en brandbare producten in een beperkte ruimte met daarbij nog de extremere klimatologische omstandigheden, hebben de omvang en de frequentie van bedrijfsschade de laatste jaren danig verhoogd.

Bamps Eurassur analyseert de risico’s in het productieproces en patrimonium ter plaatse. Hierbij wordt zowel naar materiële schade gekeken als naar eventueel economisch verlies. Een correcte berekening is uitermate belangrijk voor een goede schadeafhandeling én premiebepaling.

Dankzij onze 40 jaar ervaring kunnen wij via bijzondere en unieke clausules ervoor zorgen dat onduidelijkheden en uitsluitingen in contracten geëlimineerd worden. Bij een schade maakt net dat het verschil.
Bovendien staan we u bij tijdens eventuele taxaties en bij het berekenen van bedrijfsschade.
Ons schadeteam staat garant voor een vlotte en kwalitatieve schadeafhandeling en laat zich waar nodig ondersteunen door nationale en internationale gespecialiseerde expertisekantoren.

Offerte aanvragen