Reisbijstand

Een reisverzekering biedt niet enkel een oplossing bij zware ongelukken of sterfgevallen. Ook bij autopech onderweg naar een meeting, gestolen papieren, een persoonlijk ongeval, enz. biedt een reisverzekering soelaas.

Voor iedereen die regelmatig binnen- en buitenlandse zakenreizen onderneemt, is een reisverzekering aangewezen. Deze contracten zijn eveneens uitbreidbaar tot de privésfeer.

Er bestaat een waaier aan reisverzekeringen: bijstand aan personen, bijstand bij autopech, bagageverzekering, annulatieverzekering, … geldig voor bepaalde gebieden zoals Europa, wereldwijd, … Combinaties tussen verschillende opties zijn uiteraard mogelijk. Bovendien is ook de termijn variabel: doorlopend of kortlopend.

Speciaal voor het business segment biedt Bamps Eurassur een waaier aan interessante oplossingen die beantwoorden aan de specifieke noden van KMO’s, zelfstandigen, vrije beroepen en grote ondernemingen. Deze zakelijke oplossingen bieden u volledige bescherming, zowel in binnen- als buitenland. Onze specialisten staan klaar om u hierin te adviseren en ondersteunen.

Offerte aanvragen